Favorite Links from this Week

Idag är det söndag (utifall ni inte visste det), det regnar och jag vaknade mycket tidigare än vad jag hade planerat. Utmärkt tillfälle att inte göra något produktivt överhuvudtaget. Bara ligga i sängen och låta min bästa vän Datorn förgylla min morgon med tv-serier, bloggar, artiklar och möjligheten till Skype med finaste Mamsen.

Bara för att jag är så attans givmild tänkte jag dela med mig av några av mina favoritlänkar från denna vecka. Jojo, ytterst exklusivt. No surprise, alla har med mat att göra.

brunch-burger-recipe-10

En av mina favoritbloggar, the Londoner, delade med sig av detta recept på vad jag tror måste vara de mest fantastiska brunchburgare som någonsin satt sitt bröd på denna jord.

enhanced-20987-1418926103-12

Något som kanske inte stärker ens aptit lika mycket är denna lista över den konstigaste nya snabbmaten från 2014.

enhanced-15392-1421331685-10

När man efter den listan bara gråter över den skam som vissa av de rätterna drar över hela matkulturen, måste man ju bli påmind om lite riktig mat här i världen. Och inte finns det då någon mer riktig mat än Skandinavisk mat. Denna lista över 21 Skandinaviska rätter som alla borde testa ger ta mig tusan mer cravings än brunchburgaren. Sen att de med ‘Skandinavisk’ menar 20 svenska rätter och en dansk. Well, synd Norge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s