And Our Fourth Candle Was Lit

IMG_3847 Missade ju min Glad-Fjärde-Advent-hälsning igår. Ingen ordning alls men jag får ta det nu då istället. Så, ja. Glad fjärde advent! IMG_3850Helt vansinnigt vad december har gått fort. Det är lite som att man ska ut på en fin liten joggingtur med tiden, bara det att tiden har varit en olympisk långdistanslöpare för Kenya och drar direkt med en ut på en 10-kilometersrunda och efter två kilometer i den takten är man helt slut och måste stanna vid dikeskanten och spy innan man springer vidare.

I detta läge måste man då välja. Man kan ju ge upp. Man kan springa vidare. Eller så tar man fram fikat man tog med sig i en ryggsäck och övertygar tiden om att eftersom vi har varit så duktiga som har sprungit så långt bör vi allt ladda batterierna innan vi drar vidare.The-Hobbit-Battle-of-the-Five-ArmiesJa, man får göra det bästa med tiden helt enkelt, oavsett om den går snabbt eller inte (vilket är vad jag egentligen ville säga med den metaforiska berättelsen ovan). Ett alldeles fantastiskt sätt att spendera sin tid på fjärde advent är ju att gå och se the Hobbit på bio, vilket är precis vad jag och Danielle gjorde.legolas-645x366

Inga spoilers, men åh herre min Tolkien! Den var så fin. Jag kan ju vara lite för känslomässigt involverad i dessa berättelser för mitt eget bästa. Har varit ända sedan jag som liten liten upptäckte dess fantastiskhet. Sen kan jag också vara lite för känslomässigt dragen till Legolas för mitt eget bästa. Dock är jag säker på att vi skulle ha ett perfekt förhållande. Till exempel skulle vi ju kunna dela hårprodukter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s