Not that I Expect (but Maybe Hope) to become Famous or Anything…

Okej, jag må ha uttalat mig några gånger att jag hatar reklam. Och visst, ni må kalla mig för en hycklare. Men nu ska jag iallafall göra lite reklam för mig själv. (Jag måste få lite cred för att jag varnar er innan)bloglovin

Denna blogg finns då att finna på lite fler sidor, och då ni som läser denna troligtvis förhoppningsvis finner den lite sådär någorlunda intressant, är ju denna reklam inte helt malplacerad.

Första sidan är då på Bloglovin. För er som inte känner till denna sida kan jag berätta att det är som en alldeles fantastisk databas där man kan hålla koll på alla bloggar man följer och därmed slipper ha ett överfullt bokmärkesfält. Bra idé. Så där får ni gärna följa mig så att ni inte missar ett enda av mina fantastiska inlägg.

Den andra sidan är Blogglista.se, där man också kan upptäcka nya bloggar att läsa i olika kategorier. Jag har ju då min blogg under kategorien “Allmänt” då jag inte har en aning vad jag skulle klassificera min blogg som. Den som har ett bra svar på den frågan ska jag skicka kakor till.

Nu är reklamen slut. Mer än SVT på julafton, mindre än tv4.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s