No Matter How Long You Try to be Good, You can’t Keep a Bad Girl Down

IMG_3237Lugn bara lugn! Det är ingen fara. Jag är inte död, har inte blivit kidnappad av aliens, inte gått med i ett “Underground Society” för att rädda alla världens elefanter och inte heller stått i köket i två veckor för att desperat försöka kopiera receptet på bostongurka. Nej, anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen på över två veckor (vilket jag förstår måste ha känts som en halv evighet för er) är att jag har haft min kära Familj från Sverige på besök vilket har inneburit New York-resa, sightseeing här i DC och såklart umgänge i övrigt som man ju måste förstå att de behöver efter en alldeles för lång tid utan mig hemma.

I fredags var det ju också den alldeles fantastiska högtiden HalloweenSjälvfallet kommer jag skriva mer om detta då firandet av denna högtid i USA är ganska så rejält mycket mer extremt än i Sverige. Jag måste ju iallafall berätta vad jag klädde ut mig till när jag skulle ut för den obligatoriska “Trick-or-Treating”. Nej, det är inte en kopierad bild på Luna Lovegood, det är faktiskt jag där bakom Spectrespecs-glasögonen. Ytterst likt om jag får säga det själv. Kostym direkt köpt från Warner Bros hemsida. Inget snik.

Halloween var i fredags det. Dagen efter skulle jag ut på lite ärenden. En dag efter Halloween. En enda! Och i första affären möttes jag av…IMG_3244 …JULDEKORATIONER!IMG_3246 Det var som att ha åkt in i framtiden till veckan innan jul. Inga spår av Halloween, bara julsaker och julgodis så långt ögat kunde nå!IMG_3247För att inte bli alldeles i extas kände jag att en Starbucks var på sin plats för att smälta alla intryck. Men vad fick jag där se om inte…IMG_3292röda muggar vilket också innebär deras årliga julsmaker! Jag var ytterst nära att hoppa upp på ett bord och dansa en glädjedans, men det kunde ju ha blivit lite pinsamt. Istället beställde jag en Gingerbread Latte och fick återigen njuta av den änglasång i munnen och värmen i magen som är alldeles speciell för denna dryck.. (Ja, okej. Jag kan ha gjort en liten glädjedans när jag kom hem) Nedräkningen till jul har garanterat börjat här i Staterna, vilket är helt alldeles makalöst okej för mig.

2 comments

  1. Emma · November 7, 2014

    Åh va bra att Luna-kostymen kom fram. Var lite orolig att jag skrivit fel någonstans.
    Alltså när jag ser alla juldekorationer känner jag lite för att ta en spontan trip till DC. Om en ändå hade tid och pengar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s