All Family Business

anigif_enhanced-buzz-23092-1383863110-12

Ingen ordning på mitt bloggande inte. Jag menar, det enda jag har underhållit er med under de senaste dagarna (för jag förstår ju att all glädje i era liv är beroende av min blogg) är ett blogginlägg om en sådan världslig sak sak som genusperspektiv. Herregud, snart kommer man väl råka avslöja att man är feminist också. Nej, alldeles för politiskt har det blivit på sistone. Bäst att gå tillbaka till naiva ytliga jag igen.

Så, efter den lilla inledningen ska jag nu förklara att jag är väldigt glad idag. Anledningen till det (även om det hade varit trevligt med ingen speciell anledning utan att jag á la Hollywoodfilmer bara vaknade upp idag med ett leende på läpparna och stylat hår) är samma som till varför jag inte har bloggat de senaste dagarna. Idag, om 5 timmar närmare bestämt, kommer nämligen…993517_665551383460614_839754260_s i kollage …FAMILJEN!! Jajamen, efter 8 månader i USA ska jag äntligen få se dem igen! HURRA HURRA HURRA! “Öh, öh, ha den äran!” “Nej nej, dumsnut!”tumblr_lifppoMeMw1qf889jo1_400

Jag hoppas att de har med sig massor av svenskt godis som betalning för alla de förberedelser de kräver. Jag må älska dem över allt annat men något gott måste jag ju få ut av mitt slit. Nu ska jag bädda sängar och sjunga “We are Family” så det hörs i hela området. Lator Alligator!

Advertisements

2 comments

  1. Edit · October 18, 2014

    Åh, ha så kul och hälsa familjen! Saknar dig ! ❤

    • countbysmiles · October 18, 2014

      Det ska jag göra! Saknar dig med! Så mycket ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s