Be a Self-Actualized and Mature yet Still Youthful and Dewy Working Woman

Ett ytterst störande scenario: Klockan närmar sig midnatt. Nacken värker efter att jag i flera timmar har hållit huvudet i en position liknande en spanande gam i ett träd och med högsta sannolikhet kommer jag få sova med pennan kvar i handen då de vid det här laget måste ha vuxit samman. Så må vara, bara en sida kvar av anteckningar nu innan detta kapitel är avklarat.

*Alldeles för lång tid senare* Slår ihop boken och intar en segerpose likt Zlatan efter 4-2-målet mot England 2012. Änglakörer och enhörningar när jag lägger ner huvudet på de fyra alldeles perfekt uppuffade kuddarna. Kan inte hålla ögonen öppna så har nästan ner lampan när jag letar efter lysknappen. Släcker och…

tumblr_inline_nc8u9mNcVj1r4vj2c

Nej men det är klart. Varför skulle inte klockan två på natten var ett ypperligt tillfälle att räkna hur många dagar det är kvar till jul, planera överlevnadsstrategier för zombieapokalyps, fundera över vilka ingredienser som finns i bostongurka, undra om pingviner skulle kunna flyga om de bantade etc. Sömn är väl *suck* bara en världslig sak, eller?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s