Happy Thursday! What’s Your Schedule Like?

Här är en liten summering vad jag gjorde denna torsdagIMG_2642Morgon: 

Började dagen med att göra kopiösa mängder med granola. Nog för att granola är fantastiskt, men att tillverka denna mängd bara för den anledningen skulle vara lite  till överdrift även för mig. Nej, en del av det skulle vi faktiskt ge bort i present till några vänner till familjen vilket innebar att jag även fick dekorera burkar  på finaste sätt. Massor av roligt!IMG_2637Jag fick sällskap av Sophia som spenderade denna morgon till hemmaspabehandlingar som hon hade hittat på Pinterest och Youtube. En av dessa inkluderade att sitta under en handduk med ansiktet över en skål med hett vatten. Ja ja, innan någon dömer ska jag säga att dessa spabehandlingar var ytterst bra och lärorika för en 12-åring då hon lika gärna skulle kunnat läst att marijuana var bra för hälsan. IMG_2646Eftermiddag:

Då min värdfamilj skulle åka på semester på fredagen var denna dag en packningsdag. Jag har svårt att tro att Sophia någonsin har fått en sådan bra packad väska, nästan så jag blev lite rörd över hur allt med ren perfektion precis fick plats. Både Sophia och mamma Molly var också väldigt tacksamma över packningslistan klockan 6 på fredagsmorgonen (de skulle åka tidigt tidigt) då man kanske är lite mer förvirrad än på normala tider. IMG_2648Sedan blev det en finpromenad i parken med hundarna.IMG_2651Kväll:

På kvällen var det då dags för att säga hejdå till Mailys.IMG_2654Vi gick till Vapiano i Ballston och slog oss ner under ett träd.IMG_2650Pasta fick bli tröstmat.IMG_2658Dock hade vi väldigt trevligt och skrattade så mycket så att vi inte hann bli ledsna. Om man nu nödvändigtvis ska ha ett avsked är ju  ett glatt avsked det bästa valet,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s